Mopedbil

Mopedbil

Vi tilbyr opplæring i klasse AM 147, mopedbil. Etter endt opplæring ved trafikkskolen og fylte 16 år kan du avlegge teoriprøven hos Statens Vegvesen. Bestått prøve gir rett på førerkort til klasse AM147.

 

Trinn 1. Trafikalt grunnkurs.

Dette trinnet må være gjennomført før du starter med mopedbilopplæring

 

Trinn 2. Grunnleggende opplæring

4 timer teori og praksis om grunnleggende kunnskap for sikker kjøring og forståelsen av ansvar for bruken av kjøretøyet innebær. 

Timer utover de obligatoriske tilpasses etter det behovet eleven har. 

Mot slutten av trinn 2 skal du gjennomføre trinnvurdering. du og lærer skal sammen vurdere om du har gode nok ferdigheter til å begynne på trinn 3

Trinn 3 Trafikal del.

6 timer obligatorisk sikkerhetskurs i trafikk. Hvordan mestre og samhandle med andre trafikanter.  Du skal lære å kjøre tilnærmet selvstendig i variert trafikk.

Timer utover de obligatoriske tilpasses etter det behovet eleven har. 

Mot slutten av trinn 3 skal du gjennomføre trinnvurdering. du og lærer skal sammen vurdere om du har gode nok ferdigheter til å begynne på trinn 4.

Trinn 4. Avsluttende opplæring

4 timer obligatorisk sikkerhetskurs på veg.  På dette trinnet skal du kjøre selvstendig og i god samhandling med andre trafikanter. Opplæringen vil foregå i variert miljø, valg av kjørerute og reflektere rundt egne erfaringer.

Timer utover de obligatoriske tilpasses etter det behovet eleven har. 

 

 

 

 

 

Flere nyheter

REGLER FOR SMITTEVERN VED BRYNE BIL & MC SKOLE

Les mer

"Jærpakken" Klasse B

Les mer

Nye A1 sykler

Les mer

Om opplæringen

Les mer

"Jærpakken" Klasse BE

Les mer

16 års prosjektet

Les mer

Det e kje lappen du kjøre me

Les mer

Det e kje lappen du kjøre me 2

Les mer

Vis alle
Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Bryne Bil & MC skole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Bryne Bil & MC skole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn