REGLER FOR SMITTEVERN VED BRYNE BIL & MC SKOLE

REGLER FOR SMITTEVERN VED BRYNE BIL & MC SKOLE

Velkommen tilbake til oss! 

 

I forbindelse med gjenåpning av trafikkskolene etter perioden med «Korona-stengt» er vi som trafikkskole pålagt å ha regler og rutiner for å hindre smitten av Koronaviruset. De viktigste tiltakene kan du lese mer om her. 

 

Du som elev skal være trygg på at alle våre lokaler blir rengjort hyppig. Vi vasker over alle berøringsflater flere ganger pr dag. Vi serverer ikke kaffi eller annen drikke, men du kan ta med medbrakt om du ønsker dette. Våre kjøretøy blir rengjort innvendig mellom hver elev. Dersom du vil inn på vårt kontor, skal hendene sprayes med antibac ved inngangen (sprayflaske står på eget bord) Avstanden i vårt venteområdet er på minst 1 meter pr stol. Om mulig ber vi deg vente utendørs. 

 

Vi kan kun være en elev og en lærer i bilen, under kjøretimen, det er derfor ikke mulig å ha med foreldre/foresatte i baksetet i denne perioden. Husk på å vaske/spraye hendene godt før og etter at du har vært i kjøretøyet du bruker hos oss. Trafikklæreren din vil vise deg hvor dette kan gjøres. I bilen skal jakken, håndveske/ryggsekk/bag og andre ting legges i bagasjerom. Mobiltelefonen skal ikke ligge i kupeen (må i såfall være i lomma) Vi har engangshansker som kan brukes om du ønsker dette. 

 

Du skal IKKE møte til avtalt time dersom du er syk, eller har symptomer på sykdom (meld da i fra senest klokken 12:00 dagen i forvegen- eller så tidlig som mulig). Husk gode hosterutiner. Vi har lagt på et hygienegebyr på kr 75 for hver elev, som et engangsbeløp. Et sammendrag av disse rutinene er også tilgjengelige på vårt kontor, og legges også ut på vår nettside. Disse smittevernsreglene er utarbeidet ihht «veileder om smittevern for trafikkskoler m.m) Har du spørsmål til reglene om smittevern, Ikke nøl med å ta kontakt med oss! 

 

Vi gleder oss til å treffe deg igjen! 

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Bryne Bil & MC skole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Bryne Bil & MC skole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn